Week Of The Scum

Een fantastische week met verschillende activiteiten waar wij het publiek willen laten kennismaken en genieten van verschillende vormen van cultuur, media en audiovisuele kunst! Met Week of the Scum beogen we een platform te creëren waarbij jong creatief talent en creatieve artiesten hun talent kunnen presenteren aan een grote menigte. We brengen hiervoor diverse coole cultuurhuispartners in Borgerhout in verbinding met elkaar!

Meer info over de programma’s check out; www.weekofthescum.com

Jong & Oud in Borgerhout

Wat wil u doen met uw project?

We willen met deze reportage project jongeren en ouderen samenbrengen om elkaar beter te leren kennen. We vinden immers dat beide 'groepen' veel van elkaar kunnen leren. Daar waar jongeren de ouderen kunnen introduceren in het leven van nu, geloven wij erin dat de ouderen de jongeren de Borgerhoutse wijsheid kunnen meegeven. Door de ontmoeting in beeld te brengen willen we bekomen dat meerdere mensen in Borgerhout en daar buiten deze ontmoeting kunnen ervaren als inspirerend. Zodoende geloven wij erin dat de kracht van de ontmoeting zich zal verderzetten tussen jong en oud.

Scum Studios in samenwerking met Wanna Work

In de herfstvakantie gaat Scum Studios de workshops van wanna work op zich nemen, en onze digitale design experts zullen hun best doen om de deelnemers te stimuleren en te ondersteunen.

Tijdens deze workshops leer je de basics van de adobe programma's om al je visuele ideeën tot leven te laten komen. Hiernaast kom je in contact met een digitale design expert, krijg je begeleiding en leer je nieuwe vrienden maken!

Schrijf je snel in op www.wannadigitize.com!! 👀 #getdigitized