Soorten Workshops

We zijn er met al onze workshops voor iedereen!

Bij Scum Studios kan u terecht voor verschillende workshops rond multi-media (Adobe…) en audiovisuele kunst (theater)en ontwikkeling en motivatie (improv), diversiteit en gelijke kansen, interculturele en intergenerationele thema’s.

Samen lachen voor serieuze resultaten tijdens onze spectaculaire interactieve workshops. De trainers van Scum Studios beschikken over kwaliteiten die grote groepen moeiteloos in beweging kunnen zetten. Vooral lol hebben tijdens onze workshops vindt Scum Studios belangrijk, en wees nou eerlijk, een saaie workshop vindt niemand leuk. We focussen ons hierbij ook op de groepsprocessen.

Aan een ‘Scum Studios workshop’ kunnen vier tot vijftien personen mee participeren. Scum Studios biedt hierbij ook de nodige mogelijkheden voor grotere groepen. De prijs van een workshop kan verschillen en is daarom op aanvraag. Vul vrijblijvend het formulier in en dan nemen we contact met je op!

*Scum Studios biedt ook Workshops in het Engels, Arabisch, Berbers & het Frans.

 
 
workshop van Jong & Oud in Borgerhout

workshop van Jong & Oud in Borgerhout

INTERGENERATIONEEl en interculturele workshops

Scum Studios is ervan overtuigd dat jong & oud elkaar veel heeft te bieden. Dat ze van elkaar veel kunnen leren. Als we de twee recepten kunnen mixen in 1 gerecht dan is het gegarandeerd een succes. Wij steken graag een workshop of een serie van workshops in elkaar voor jullie bedrijf of vzw.

Onze kids tijdens een van onze workshops “AML”

Onze kids tijdens een van onze workshops “AML”

Theater en improv en motivation

Jongeren worden tijdens de workshops aangemoedigd om hun verborgen talenten en vermogens te onthullen. Daarnaast bieden de workshops een uitlaatklep voor creativiteit waarbij de jongere als individu erkend wordt.
De workshops zijn een unieke kans voor jongeren om zich onder te dompelen in alle facetten van film. We richten ons niet op een korte termijn doelstelling. We wensen immers een ontwikkeling op gang te brengen waarbij de jongeren een degelijke techniek ontwikkelen dat ze gaandeweg kunnen blijven gebruiken.

 
workshop Adobe gegeven voor digitize van wanna work.

workshop Adobe gegeven voor digitize van wanna work.

IT en multi-media

Droom jij ervan om later je eigen affiches, kaartjes of brochures te maken? Wil je je website visueel mooi(er) maken? Tijdens deze workshops leer je de basics van de adobe programma's om al je visuele ideeën tot leven te laten komen. Hiernaast kom je in contact met een digitale design expert, krijg je professionele begeleiding!

Naam *
Naam